18
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
20452
1883
2

apr 17, 869 - Словенскиот јазик (869г.) станува рамноправен со латинскиот, грчкиот и еврејскиот и може да се употребува во богослужба.

Added to timeline:

14 Sep 2017
0
0
218
Историја на Македонскиот јазик

Date:

apr 17, 869
Now
~ 1150 years ago
PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy