17
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
37222
2864
2

sep 23, 1862 - Умреле браќата Миладиновци

Description:

Обвинети како шпиони против кои, според изјавата на официјалните турски власти, се подготвува судски процес, браќата Миладиновци умреле во цариградските затвори, во 1862 година, под досега неразјаснети околности.

Added to timeline:

15 Sep 2017
0
0
200
Историја на македонскиот јазки

Date:

sep 23, 1862
Now
~ 156 years ago
PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy