18
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
34373
3321
2

jan 31, 1943 - Во втората половина на XIX век се формирале две гледишта во врска со оформувањето на македонскиот литературен јазик.

Added to timeline:

16 Sep 2017
0
0
189
Историја на јазикот
Изработиле:
-Дамјан Николов
-Марин Крстевски

Date:

jan 31, 1943
Now
~ 76 years ago
PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy