11
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
30616
2390
1

dec 25, 1952 - Граматика на македонскиот литературен јазик

Description:

Авторот е Блаже Конески. Се зборува за развојот на македонскиот јазик, акцентот, зборовните групи, формирање на зборовните групи, ...

Added to timeline:

5 months ago
0
0
142
Историјата на Македонскиот јазик
Временска лента на историјата на македонскиот јазик. Од Матеј Маенвски и Андреј Јакимовски IX-3

Date:

dec 25, 1952
Now
~ 65 years ago
FeedbackPremiumAboutTermsPrivacy