17
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
29841
2785
2

oct 31, 899 - Создавање на Кирилицата

Description:

создадена - крај на IX и почеток на X век

Added to timeline:

14 Sep 2017
0
0
272
Историјата на македонскиот јазик - хронолошка лента
изработено од Јована Видевска и Леонтина Кузмановска

Date:

oct 31, 899
Now
~ 1119 years ago
PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy