11
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
28525
2390
1

oct 20, 1903 - За македонцките работи

Description:

Од Крсте Мисирков е оваа книга кој ја напишал во Софија 1903 година.

Added to timeline:

5 months ago
0
0
142
Историјата на Македонскиот јазик
Временска лента на историјата на македонскиот јазик. Од Матеј Маенвски и Андреј Јакимовски IX-3

Date:

oct 20, 1903
Now
~ 114 years ago
FeedbackPremiumAboutTermsPrivacy