18
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
28268
2607
1

jan 1, 1853 - Развој на учебникарската дејност.

Description:

Во овој период се развива и учебникарската дејност. Во оваа област се истакнати Ѓорѓија Пулевски и Партениј Зографски.

Added to timeline:

15 Sep 2017
0
0
290
Проект по историја на јазикот
Изработиле: Марија Саздовска и Илина Јанева IX 3 одд

Date:

jan 1, 1853
Now
~ 165 years ago

Images:

PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy