16
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
28055
2583
1

dec 26, 862 - Моравска Мисија

Description:

Кирил и Методиј пристигнале во Моравија и отвориле голем број цркви и училишта каде што ќе ја шират глаголицата

Added to timeline:

11 Sep 2017
0
0
161
Историја На Македонскиот Јазик
Анастасиа Талева, Ивана Џатевска, Бојан Благоески, Стефан Сп...

Date:

dec 26, 862
Now
~ 1156 years ago

Images:

PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy