19
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
24425
1883
2

aug 13, 865 - ПАНОНСКА МИСИЈА

Description:

Пречекани од Панонскиот кнез Коцељ. Описменуваат многу луѓе. Оттука заминуваат за Рим.

Added to timeline:

14 Sep 2017
0
0
231
Историја на Македонскиот јазик

Date:

aug 13, 865
Now
~ 1154 years ago
PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy