13
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
20457
1883
2

jan 24, 1371 - МАРИЧКА БИТКА

Description:

Пораз врз Волкашин и Углеша. Навлегување на Османлиите во централна и источна Македонија.

Added to timeline:

11 months ago
0
0
200
Историја на Македонскиот јазик

Date:

jan 24, 1371
Now
~ 647 years ago
FeedbackAboutTermsPrivacy