16
/pt/
pt
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
38294
3694
2

25 jun 1861 ano - Собирачи на народна литература

Descrição:

* Браќата Миладиновци и нивниот зборник

Adicionado na linha do tempo:

16 set 2017
0
0
1038
Хронолошка лента за историјата на македонскиот јазик
Изработиле
- Јована Видевска
- Леонтина Кузмановска
IX - 2

Data:

25 jun 1861 ano
Agora
~ 157 years ago

Imagens:

PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackAcordoPrivacidade