15
/it/
it
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
38294
3694
2

25 giug 1861 anni - Собирачи на народна литература

Descrizione:

* Браќата Миладиновци и нивниот зборник

Aggiunto al nastro di tempo:

16 set 2017
0
0
915
Хронолошка лента за историјата на македонскиот јазик
Изработиле
- Јована Видевска
- Леонтина Кузмановска
IX - 2

Data:

25 giug 1861 anni
Adesso
~ 157 years ago

Immagini:

PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackAccordoPrivatezza