19
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
46565
2427
1

jan 1, 1932 - 1932

Description:

Во 1932 год заедно со студентите на филозофскиот факултет објавува стихозбирка под наслов ,,1932".

Added to timeline:

19 Sep 2017
0
0
180
Историја на македонскиот јазик
Изработиле: Сара Михајловска, Симона Таневска, Матеа Стојков...

Date:

jan 1, 1932
Now
~ 87 years ago
PayPal - The safer, easier way to pay online!logo
About & FeedbackTermsPrivacy