13
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
38294
3694
2

jun 25, 1861 - Собирачи на народна литература

Description:

* Браќата Миладиновци и нивниот зборник

Added to timeline:

11 months ago
0
0
863
Хронолошка лента за историјата на македонскиот јазик
Изработиле
- Јована Видевска
- Леонтина Кузмановска
IX - 2

Date:

jun 25, 1861
Now
~ 157 years ago

Images:

FeedbackAboutTermsPrivacy