11
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
30267
2835
2

oct 9, 1830 - Кузман Шапкарев

Description:

Роден е во Охрид во 1830
Бил собирач
Умрел во 1909

Added to timeline:

5 months ago
0
0
77
Историја на Македонскиот Јазик
Изработиле: Андреј Велјаноски
Стефан Ѓошов
Иво Угриноски
IX-6

Date:

oct 9, 1830
Now
~ 187 years ago

Images:

FeedbackPremiumAboutTermsPrivacy