11
/
en
AIzaSyCYaC8UkdPkQKLFUmpasLV5eC3M802CrcA
20455
1883
2

feb 14, 869 - Починал Кирил Философ во Рим

Description:

Методиј се враќа во Моравија да ја продолжи мисионерската дејност

Added to timeline:

5 months ago
0
0
145
Историја на Македонскиот јазик

Date:

feb 14, 869
Now
~ 1149 years ago
FeedbackPremiumAboutTermsPrivacy